Coaching. Kan du mon coach’e dig selv til at få det bedre og opnå højere effektivitet.

https://youtu.be/bUmFe_gyu3w

Jeg ser desværre ofte i min Coaching praksis, at mange bilder sig ind, at vi kun bruger kroppen til at bære hovedet rundt på 🙂
Intet kunne være mere forkert. Vi mennesker fungerer som et meget komplekst og fascinerende system. Sundheds forsker peger f.eks. på, at en stor del af vores intelligens ligger helt nede i maven.

Derfor er det vigtig at holde øje med sin sundhed. At sørge for at man plejer alle dele af sig selv. Kort sagt er der fire områder, man skal sørge for at holde i orden.

Din krop, dit sind, dit netværk (Familie, Venner mv.), dine omgivelser (f.eks. Samfund). Jeg læste for nyligt en bog af Victor Acquista, Nye Perspektiver på Sundhed Victor Acquista er uddannet læge og har praktiseret medicin i mere end 25 år. Det der inspirerede mig var, den måde han kombinere både den traditionelle medicinske tilgang med de helheds orienterede sundheds tiltag.

Med f.eks. den bog i hånden kan man begynde en Coaching af sig selv. Hvis man vil have et lidt dybere kig ind i sin egen sundhed, kan man få foretaget en Hjerte Variabilitet analyse (HRV). Den giver en dybere indsigt i egne vaner og hvordan de påvirker egen sundhed. De fleste vælger af få Coaching i forbindelse med HRV Analysen for at forstå hvor det er vigtigst at sætte ind. Løbe eller gåturen, kan være et forslag der kommer ud af den Coaching.

Der er naturligvis også andre muligheder end at løbe sig en tur. I det her indlæg kigger jeg lidt på et hjemmetrænings set-up.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *