Enneagram Personanalyse

Enneagrammet referer til ni forskellige Enneagram typer. Hver type repræsenterer et verdensbillede og arketypen, som passer på den måde personen tænker, føler og agerer på i relation til omverden, relationer og dem selv.

Med Enneagram profilen får du mere end blot en profil med personlighedstræk eller adfærd. Analysen dykker nemlig ned under den motivation, de forsvarsmekanismer og den frygt, som ofte ligger gemt i de ubevidste områder af vores personlighed.

For at få glæde af Ennegrammet starter skal  dit omdrejningspunkt identificeres. Vi kan også kalde det din kernetype. Din Enneagram type er på en måde din hjemmebane. Det er derfra, du skaber mening og engagerer dig i verden. Man kunne også beskrive Enneagramtypen med ord som Din identitet, Dit perspektiv, Din stil, Din linse, Dit Paradigme.

Når du kender din type, får du en bedre indsigt i, hvorfor du vælger at handle og reagere, som du gør, men også hvorfor det er vigtigt for dig, at agere på den måde. Vi benytter den professionelle og meget pålidelige Enneagramtest IEQ udviklet af Integrative Enneagram Solutions i Sydafrika.

 

En standardtest (20 sider) inklusive 1 times coaching koster kr. 1.100,- ekslusive moms

Benyt kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig.

”Jeg ved ikke hvad det er, du gør, men dette forløb har været anderledes. Det er mere end coaching - nærmest som om, jeg har gennemgået en transformation” – Direktør, Accenture

Enneagrammet
De 9 Enneagram typer

Bliv kontaktet

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.