Enneagram Team Rapport

Team udvikling er essentielle for resultaterne i de fleste organisationer i dag. Alligevel kan det stadig være svært at forstå, justere og udvikle teams.

Teamwork og samarbejde udfordrer vores organisationer og medarbejdere. Det kalder på en større selvbevidsthed og en bevidste om, hvordan vi som personer interagerer med andre i vores team eller afdeling.

Team udvikling kan have mange ansigter. Teams er ikke født til at fungere optimalt, tværtimod udvikler de sig til at være velfungerende og højt præsterende teams gennem en række et udviklingsstadier. Team udviklingens højere stadier nås, når teamet bliver enige om deres fælles værdier, deres prioriteter, og måden de vil arbejde sammen på.

Team udvikling sker over tid, og der udvikles altid en unik team stil. Et sæt af fælles værdier, normer og overbevisninger, som giver teamet en speciel “Karaktér” eller “Personlighed”, og som hjælper teamets medlemmer til at se og kende deres formål, roller og relationer.

Effektive team dynamikker er nøglen til resultater, men ikke alle fantastiske teams er de samme. Hver enkelt team har behov for at udvikle en unik kontrakt og effektive måder at arbejde sammen på, som udvikler og vedligeholder den helt specielle gave som netop dette team har. Enneagrammet kan på en meget kraftfuld måde understøtte den proces.

Jeg benytter en test udviklet af Integrative Enneagram Solutions.  IES er meget innovativ Enneagram virksomhed, som med stor succes har kombineret teknologi, statistisk videnskab og forskning med transformativ psykologi, coaching og organisationsudvikling.

Team udvikling med en Enneagram Team Rapport

Enneagram Team Rapport

En Enneagram team rapport giver indblik i dit teams Enneagram profil, og understøtter team udvikling gennem en fælles opdagelses- og udviklingsrejse.

Det betyder ikke noget, om du/i er bekendt med Enneagrammet i forvejen, eller om det er helt nyt for jer. Team rapporten er under alle omstændigheder et springbræt på jeres nye fælles rejse.

Enneagram teamrapportens formål er, at øge jeres interpersonelle og teams bevidsthed. Den tager udgangspunkt i jeres specifikke gaver som team, på et dybt og kraftfuldt niveau. Ultimativt giver den jer evnen til, at udleve jeres formål og potentiale fuldt ud. Det er team udvikling på et dybere og vedvarende niveau.

Team udvikling med Enneagrammet somomdrejningspunkt, giver teamet muligheden for at udvikle et højere niveau af psykologisk sikkerhed og tillid. Kvaliteten af samarbejdet og den kollektive læring øges, og i sidste ende, fører det til en forbedring af resultaterne.

Det får du, når du baserer din team udvikling på Enneagram Team rapport:

  • Fuldt supporteret team udviklings proces
  • Forandring fra konflikt til samarbejde
  • Øget team tillid
  • Værdsættelse af forskelighed
  • Vedvarende forandring

Kontakt mig her, så finder vi hurtigt et tidspunkt, hvor vi kan drøfte mulighederne for dig og dit team.

Jeg holder til i Hillerød, men vi kan også mødes online eller tage en uforpligtende samtale på telefonen.