Unboxing X3 Training Bar

X3 Training Bar, som jeg har kigget på i denne video lover, at man med kun 10-15 minutters daglig træning kan komme i sit livs form.

 

Jeg finder det rigtig interessant i forhold til din og min Integrale sundhed og effektivitet. Hvis du har nem adgang til at holde din krop, dit sind og din hjerne i god stand på en nem og hurtig måde, skaber du nemlig et rigtig godt fundament for din menneskelige effektivitet. Den stiger, og du laver færre overspringshandlinger og føler dig generelt bedre tilpas.

X3 Training Bar sættet indeholder:

  • 1 Stang
  • 4 Træningselastikker med forskellig modstand
  • En plade til at holde elastikken på plads når du eksempelvis laver Squats eller andre Pull øvelser
  • 12 ugers træningsprogram inklusive instruktionsvideo’er på nettet

Prisen for X3 Training Bar kr. 4.999,-. Deet kan umiddelbart kan lyde af meget, men jeg må sige, at jeg i første omgang er imponeret over kvaliteten, og hvis produktet lever op til det det lover, er det en fair pris.

Jeg har tænkt mig at følge træningsprogrammet gennem 12 uger for at fornemme om det er et produkt der kan anbefales til de ledere, virksomheder og private klienter jeg har i min virksomhed.
jeg vil løbende gøre her gøre status over hvordan det lille projekt “bedre fysisk form” forløber.

Hvis du vil vide mere om X3 Training Bar, kan du kigge på den danske hjemmeside Her

Og er du nysgerrig på QLeap sunhedsanalyse, så kan du læse mere på Dette link

Til information har jeg betalt for produktet, og har ingen tilknytning til virksomheden.

Videoen er optaget i mine lokaler centralt i Hillerød. Du kan både få Coaching og Psykoterapi her, men også i mine lokaler i København.