Psykoterapi

Coaching kigger fremad. Psykoterapi kigger dybt.

Vi rummer alle sammen et utal af aspekter. Vi har oplevet meget gennem vores liv. Der er mange af de aspekter, vi kan have svært ved at få øje på. Psykoterapi hjælper dig med at få øje på nye aspekter af din personlighed.

Gennem dybe fortrolige samtaler gør vi de aspekter til genstand for din bevidste opmærksomhed. Jeg vil hjælpe dig til at opdage, identificere og integrere de aspekter. Psykoterapi er samtaleterapi som skaber umiddelbare indsigter.

Nogle gange er det vanskelige eller smertelige adspekter. Jeg støtter dig, og vi kigger på dem sammen. Gør din opmærksomhed på dem bevidst. Du får mulighed for at integrere dem i dig og i dit liv.

Når det sker, vil du opleve, at et væld af nye muligheder åbner sig for dig.

”Jeg ved ikke, hvad det er du gør, men dette forløb har været anderledes. Det er mere end coaching - nærmest som om jeg har gennemgået en transformation” – Direktør, Accenture

Måske oplever du, at livet er svært, at det gør ondt, eller at du har vanskeligt ved at finde mening med det liv, du har.

Jeg stiller min opmærksomhed, min erfaring og mine værktøjer til rådighed for dig i denne bevidsthedsproces.

Vi tager i vores samtaler udgangspunkt i den integrale tilgang til psykoterapi. En tilgang til psykoterapi, som kombinerer den nuværende viden om mennesker bedst muligt.

Det giver dig og mig  mulighed for at kigge på dine udfordringer fra mange sider. Både fra dit eget ståsted, men også hvordan dine omgivelser, dit miljø og andet har indflydelse på og påvirker dig.

Sammen finder vi mange sider og effektive løsninger på din problematik.

Tro mig - du vil hurtigt mærke lettelse og forandring.

Jeg har klinik centralt på Torvet i Hillerød og på Amagertorv i København

Bliv kontaktet

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.