Hvad for en leder er du nu? hvad for en leder vil du gerne være?

Ledelse viser sig på godt og ondt i denne tid. Ledere der viser samfundssind, og ledere der ikke gør. Hvad med dig? Hvilken leder vil du gerne være?

Mange ledere og virksomheder har vist deres sande ansigt i Coronatiden. Når virksomhederne modtager dyre støttepakker fra vores velfærdssamfund er det vel også i orden at stille krav til de selv samme virksomheder og ledere.

Vi kan som ledere bruge tiden på at synke dybt. Reflektere over hvilken leder jeg er? Er der områder hvor jeg kan forbedre mig? Hvilke?

Det kan være vi har haft så travle med at fokuser på tal, vækst osv, at vi har glemt at være tro med det ledelses værdier, vi undervejs i vores karriere har defineret.

Er det vigtig at skabe overskud til investorer der sidder i skattely? Er jeg den leder der i krisen kan samle og holde modet oppe hos mine medarbejdere. Vi bliver ikke udnævnt til leder, vi bliver valgt til leder. Ledelse kræver tillid. I bestselleren the Speed of Trust slår forfatteren Stephen M.R. Covey fast, at tillid bl.a hviler på ledelsens og virksomhedens Integritet og Intention.

Jeg tænker at i coronakrisen kan det være et fin linse at tage på. Med hvilken Integritet og Intention har jeg som leder, eller vi som virksomhed handlet?

Hvad har vi lært af krisen, og er der noget vi skal genbesøge i forhold til vores værdier som virksomhed, og måske også vores ledelses værdier.

Jeg har lokaler centralt i Hillerød og København, hvor rigtig mange ledere får Coaching og Executive coaching omkring lige nøjagtig ovenstående indsigter.

PS. Skulle du være en af de ledere som tager cyklen på arbejde, kan jeg anbefale Thule’s Back N Pedal tasker.

Tonny Larsen – Coach og Psykoterapeut. Jeg har lokaler centralt i Hillerød. Bor du i Allerød, Birkerød, Lyngby, Værløse eller Farum er du ikke langt fra min klinik.